Лазерно Рязане

Лазерното рязане е решение при производство на прецизни детайли от въглеродна и неръждаема стомана, мед, поцинкована ламарина или пластмаси. Съвременните Fiber лазери са с малък фокус и високо качество на лъча, което води до по-точен сряз и икономичност. Цената се определя от периметъра, дебелината и вида на материала.

 

Лазерно Гравиране

При лазерното гравиране лъч се насочва в тясна област, при което от повърхността се изпарява горния слой на материала. Този способ намира широка употреба при маркиране на различни материали и продукти: стомана, алуминий, мед, месинг, кожа, дърво, MDF, стъкло, пластмаси, химикалки, баджове, табели, чаши и др.

 

Проектиране

Правилното проектиране стои в основата на сполучливия финален продукт. С наше съдействие, вашите идеи, скици или снимки ще придобият графичният вид необходим за тяхната последваща изработка.

 

Рутерно рязане

Рутерното рязане е вариант за CNC изпълнение на сложни форми върху метали и не метали. Намира широко приложение при изработка на детайли за промишлеността, мебелното производство, рекламни детайли и др.

 

Ситопечат

Ситопечатът дава възможност за отпечатване на изображение или текст върху хартия, текстил, пластмаса, стъкло, керамика, метал, кожа и други материали, както и върху предмети с неправилна форма.

 

Огъване с абкант

Предлагаме огъване на CNC абкант преса на детайли до 2м. Разполагаме с широк набор от инструменти и възможности за сложни и нестандартни огъвки.